כנס אחריות חברתית 2015

25 יוני 2015

במרץ 2015 ערכה G4S ישראל כנס בסימן אחריות חברתית

בבסיס העשייה של G4S ישראל בתחום האחריות החברתית עומדת אכפתיות. חשוב לנו שתרגישו טוב, אכפת לנו מה אתם חושבים ואנחנו רוצים להשתפר. אחריות חברתית עוסקת באנשים וכדי שתצליח - כדי שכולם יצאו ניזונים ונשכרים ממנה - היא צריכה השקעה של שני הצדדים: הן של הארגון והן של האנשים שבתוכו ושסביבו.

מהי אחריות חברתית? מה החשיבות של אחריות חברתית ל-G4S ישראל, לעובדיה ולקהילה בה הם פועלים? כיצד מיישמים אחריות חברתית? האם ההשקעה באחריות חברתית משתלמת וכיצד?

מענה לשאלות אלו קיבלנו בכנס חברה שנתי שהתקיים ב-19 במרץ2015 בפוליסיטי, מרכז ההדרכה החדש של משטרת ישראל. הכנס, אליו הגיעו מאות מעובדי החברה מכל רחבי הארץ, החל בשעות הצהריים ובמהלכו שמענו הרצאות מפי מנהלים בכירים ב-G4S ישראל ומפי מרצים אורחים בנושא אחריות חברתית ואחריות תאגידית, למדנו לשיר בשפת הסימנים וקינחנו בהופעה חיה של קובי אפללו.

כנס האחריות החברתית נערך ב"פוליסיטי", מרכז ההדרכה החדש של משטרת ישראל. שהוקם על ידי G4S ישראל וחברת שיכון ובינוי. המתחם שהחל לפעול בינואר השנה ממוקם בשפלת יהודה, דרומית מערבית לבית שמש.

פרטי התקשרות

פניות בנושאי תקשורת